Linja-autot

Erikokoiset linja-automme moneen matkaan

Linja-autoistamme löytyy sopiva vaihtoehto pienille ja isoille ryhmille minibusseista aina 50-paikkaiseen. Myös useamman bussin matkat ovat mahdollisia. Teemme matkoja ympäri Suomen ja tarvittaessa myös esimerkiksi muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Tarvitsetko viennit ja haut lentokentälle tai satamaan? Haluatko viedä yrityksesi tai yritysvieraasi kiertoajelulle? Tyylikkäät bussimme kuljettavat mukavasti ja kätevästi paikasta toiseen sopivien pysähdyksien kera.

Ajamme myös säännöllisiä vuoroja Lempäälän alueella mm. palvelubussilla. Tutustu aikatauluihimme

Bussin kyydissä kisoihin ja ulkomaillekin

Urheilujoukkueet ja -porukat kulkevat kisamatkat avullamme aikataulussa ja varmasti. Teemamatkat museoihin, nähtävyyksiin tai vaikka toiseen kaupunkiin onnistuvat sujuvasti tilavissa, WC:llä varusteissa linja-autoissamme.

Teemme yhteistyötä myös matkatoimistojen kanssa. Osaavan kuljettajamme kyydissä matka taittuu turvallisesti ja varmasti ulkomaillakin. Busseistamme löytyy sopiva koko myös laskettelureissuille, joissa sukset ja muut lasketteluvälineet vaativat oman tilansa.

Kaikki turvallisesti perille

Linja-auto on sopiva valinta, kun matkakohteeseen on hankala löytää eikä perillä ole tarpeeksi parkkitilaa lukuisille henkilöautoille. Kun kaikki kulkevat samalla kyydillä, ryhmä pysyy koossa ja kaikki ovat ajoissa paikalla. Linja-auto on myös ympäristöystävällisempi valinta.

Kuljettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joiden kyydissä voit luottaa turvalliseen matkantekoon.

Viihtyisät bussimme ja avuliaat kuljettajamme varmistavat, että matkasta tulee onnistunut sen kestosta ja määränpäästä riippumatta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »
linja-auto

Yhteydenotto

Täytä lomake ja tilaa linja-autokuljetus!

Voit myös soittaa numeroon 0400 632 832
tai laittaa sähköpostia osoitteeseen
markku@mikkola.info

Täytä lomake tästä »