Laatulupaus

Joukkoliikennelain 48 pykälän mukainen laatulupaus

Liikennepalvelut

Oy Mikkola Markku K.E. tarjoaa linja- ja tilausajoliikenteen palveluja pääasiassa kotimaassa. Lisäksi ajamme esimerkiksi Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Tiedottaminen

Tiedotamme palveluistamme ja niiden mahdollisista muutoksista kotisivuillamme www.mikkola.info. Linjaliikenteen aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan Matkahuollon aikataulu- ja reittihaussa. Linjaliikenteen aikataulut ovat nähtävissä myös Lempäälän kunnan palvelupisteessä sekä Aikataulut-sivullamme. Linjakohtaiset aikataulut löytyvät myös kyseisen linjan busseista.

Matkaliput ja niiden hinnat; lippujärjestelmä

Käytössämme on Oy Matkahuolto Ab:n info- ja lippujärjestelmä. Lippujen ja matkakorttien hinnat määräytyvät Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelun mukaan. Linjaliikenteessä maksuvälineenä käyvät käteinen raha ja kaikki Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet. Pankki- ja luottokortit eivät toistaiseksi käy maksuvälineenä. Alennuksia myönnämme Matkahuollon normien mukaan. Tietoa lipuista ja hinnoista löytyy Matkahuollon sivuilta

Mahdollisten häiriötilanteiden varalle päivystys toimii numeroissa 0400- 632 832 ja/tai 050 – 63166

Ajoneuvomme

Ajoneuvokalustoomme kuuluu noin 25 erikokoista bussia sekä 4 tilataksia. 

Bussimme ovat 9-50-paikkaisia. Kulloiseenkin ajotehtävään pyritään käyttämään mahdollisimman sopivaa bussia. Lähes kaikissa busseissamme on ilmastointi, isoissa autoissa myös WC. Säännöllisesti liikennöivissä busseissa on turvavyöt ja jälkiasennettu alkolukko. Linjaliikenteen busseissa on myös mahdollista kuljettaa lastenvaunuja ja matkatavaroita auton tavaratilassa. 

Käytämme talvikeleillä nastarenkaita, vaikkei laki niitä linja-autoihin vaadikaan. Lisäksi isommissa autoissamme on lain vaatimaa 2 kg sammutinta isommat 6 kg palosammuttimet.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä sekä yrityksellemme että henkilökunnallemme. Noin 15-henkinen linja-autohenkilökuntamme on kokenut ja alansa osaava. Palautelomakkeemme avulla asiakkaat voivat kertoa palvelujemme onnistumisista ja epäkohdista. Pyrimme käsittelemään asialliset palautteet mahdollisimman pian ja ryhtymään tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaus

Käsittelemme kaikki valitusten käsittelyt, hinnan palautukset, sopimusten purkamiset sekä vahingonkorvaukset luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

  • Palautamme matkalipun hinnan tapauksissa, joissa voidaan selvästi osoittaa virheen johtuvan autohenkilökunnan toiminnasta.

  • Kaluston rikkoutuessa järjestämme korvaavan kuljetuksen mahdollisimman nopeasti. Viivytyksestä johtuvia kuluja ei valitettavasti korvata.

  • Automme ovat vakuutettuja. Vakavissa vahinkotapauksissa vahingot korvataan vakiintuneen korvauskäytännön mukaisesti.

  • Matkan aikana särkyneet tai kadonneet matkatavarat korvataan ensisijaisesti matkustajan omasta matkatavaravakuutuksesta. Muissa tapauksissa korvataan tavaran käypä arvo, mikäli tavaran voidaan luotettavasti osoittaa olleen ehjä tai mukana lastaustilanteessa ja särkyminen tai katoaminen on johtunut autohenkilökuntamme toiminnasta. Asiakkaan itse bussiin lastaamat tavarat ovat hänen vastuullaan.

  • Pyrimme ajamaan vuorot aina aikataulun mukaisesti. Sää-, keli- tai liikenneolosuhteista johtuvista viivästyksistä tai reittimuutoksista johtuvia välittömiä tai välillisiä kuluja ei korvata. 

  • Kuljettajiemme ensisijainen tehtävä on huolehtia matkan turvallisuudesta eikä siitä tingitä aikataulun noudattamiseksi.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten palvelut

Kuljettajamme auttavat mielellään liikuntarajoitteisia henkilöitä autoon nousussa ja poistulossa sekä matkoilla että linjaliikenteessä. Mahdolliset apuvälineet voidaan kuljettaa turvallisesti tavaratilassa. Nousua ja poistumista helpottamaan autoissamme on lisäaskelmat tai niiaustoiminto.

Oy Mikkola Markku K.E.
Yhteystietomme