Erityiskuljetukset

Hyvin varustetut taksit ja palvelubussit

Kuljetuskalustomme soveltuu myös erityiskuljetuksiin. Autoissamme on joko lisäaskelmat tai niiaus-toiminto autoon nousemista ja autosta poistumista varten. Osasta taksejamme löytyy invahissi ja tarvittaessa paarimahdollisuus.

Palvelulinjaa ajavissa autoissamme on matalat lattiat, jotka helpottavat bussiin nousua ja sieltä poistumista. Palvelulinjan aikataulu löytyy Aikataulut-sivultamme. Palvelubussit ovat käytettävissä myös ryhmämatkoilla.

Avuliaat ja ystävälliset kuljettajamme auttavat autoon noustessa ja autosta poistuessa. Matkustajien apuvälineet kulkevat kätevästi auton tavaratilassa. Kalustoomme ei valitettavasti kuulu varsinaista invabussia.

Kuljetukset seniorimatkoille ja kauppareissuille

Palvelubussimme kuljettavat päivittäin lempääläisiä kauppa- ja jumppareissuilla. Tilavat taksimme ja linja-automme sopivat hyvin myös seniorimatkoille ympäri Suomen sekä ulkomailla. Busseihin nousu ja niistä poistuminen käy liikuntaesteiseltäkin matalan lattian tai niiaustoiminnon sekä kuljettajamme avulla. Taksimme invahissillä myös esimerkiksi pyörätuoliasiakkaat pääsevät kätevästi kyytiin.

Järjestä kauttamme seniorien kauppareissu, jonka avulla matka taittuu kauemmaskin ja painavatkin ostokset kulkevat tarvittaessa kotiovelle saakka. Toteuta muistorikas retki nuoruuden kotikaupunkiin tai tutustu esimerkiksi paikkakunnan nähtävyyksiin mukavasti bussissa istuen. Matalalattiabussilla on helppo tehdä vaikka vanhainkodin torivierailu.

Tilaa erityiskuljetus suoraan lomakkeellamme! »

Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta palvelubussimme toimivuudesta ja ystävällisistä kuljettajistamme.